divendres, 30 d’octubre del 2015

Xarxes Socials hui i en el futur. Proposta!


¿Quina funcionalitat veus a l'ús de les xarxes socials en educació en l'actualitat? ¿I en el futur?


Les xarxes socials avui dia són una eina molt bona tant per als alumnes com per als pares, com per als propis professors, que poden estar en contacte contnu en temps real. La bona utilització de les mateixes és alguna cosa que uneix i aproxima les dues parts més importants de l'educació: Família i col·legi. 

Imatge de Google etiquetada per reutilització
Si el col·legi té una bona comunicació amb la familia, i aquesta està preparada per a aquesta bona comunicació, l'eduació dels alumnes millorarà de manera substancial. Però para això hem de fer un bon ús de les xarxes socials. 


Per desgràcia, avui dia, aquestes xarxes socials estan utilitzades més per a altres finalitats que para realment la comunicació amb els col·legis.

M'agradaria que en un futur molt proper, els pares comencen a entendre que aquestes xarxes socials haurien de ser utilitzades més per un ben educatiu que per un ben lucratiu o d'hobby, encara que per descomptat també ho seran.


Fes una proposta d'ús de xarxes socials per a connectar i compartir aprenentatge en el màster amb tots els qui compartiu la mateixa especialitat.



La meva proposta és la que ja duem a terme tots els companys del meu col·legi. L'eina de google drive és una xarxa social imprescindible avui dia, per estar en contacte i poder compartir tots els documents que necessitem els professors d'avui dia amb els nostres companys. A més, simplement amb el correu gmail ja tenim accés al hangout, on a qualsevol moment podem tenir una videotrucada als companys.

Autor: Antonio José Pérez Limones

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada